Home Nieuws Sloepverhuur Sloepen Boten Motoren Trailers Stalling Werkplaats Inbouwopties Accesoires Duiksport Aanbiedingen Cursussen Contact Links
Grienewei 41 9137 RZ  OOSTERNIJKERK, 0519-242318 of 06-13063520
Onderhoud trailer Onze trailers van PEGA maar ook Kalf zijn onderhoudsvriendelijk. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en maakt uw boottrailer een waardevol bezit. Klein onderhoud, eventueel zelf te doen Wielbouten en -moeren regelmatig controleren (aanhaalmoment 80/100 nm). Regelmatig alle draaipunten van koppeling, handrem en bewegende delen voorzien van vet of olie. Boottrailer blijft in de beste conditie door hem in droge lucht te stallen. Laat beschadigingen zo snel mogelijk verhelpen. Servicebeurten uit te voeren door uw dealer Na elke 3.000 km, maar minimaal 1x per jaar dient de trailer geïnspecteerd te worden. Vooral de volgende punten zijn hierbij van belang: * controle van de lagers; * controle van de remmen en remvoering; * controle van het hydraulische leidingwerk en de componenten op lekkage en beschadigingen; * vetnippel(s) boven aan cilinder(kogel) smeren; * controle van de verlichting; * controle van de banden (bandenspanning). De volgende onderdelen zijn onderhevig aan slijtage en dienen vervangen te worden als de genoemde waarde overschreden worden: remvoering als de dikte minder is als 1 mm.
Wij hebben de kennis en juiste materialen zodat u weer veilig de weg op kunt. U kunt bellen: 0519-242318 voor het maken van een afspraak Mailen kan ook. Wij nemen contact met u op, klik hier.