Home Nieuws Sloepverhuur Sloepen Boten Motoren Trailers Stalling Werkplaats Inbouwopties Accesoires Duiksport Aanbiedingen Cursussen Contact Links
Grienewei 41 9137 RZ  OOSTERNIJKERK, 0519-242318 of 06-13063520
Onderhoud inboardmotor Onderhoud aan uw motor is heel belangrijk! Ook voor uw zware inboardmotor. U wilt natuurlijk niet op de rivier of op zee pech krijgen. Onderhoud aan zowel benzine als dieselmotoren moet dus goed bijgehouden worden. Watersportbedrijf Noord-Oost Friesland kan uw inboardmotor de onderhoudsbeurten geven die nodig zijn. Omdat sommige boten van zo’n groot formaat zijn kunt u die niet bij ons langs brengen. Uiteraard kunnen wij daarom onderhoud ook op locatie uitvoeren met onze mobiele werkplaats. U wilt een onderhoudsbeurt geven aan uw inboardmotor? Neem direct contact op met Watersportbedrijf Noord- Oost Friesland.
Onderhoud buitenboordmotor Een buitenboordmotor vraagt enig onderhoud. Wij adviseren dan ook om aan het einde van ieder vaarseizoen een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zo is de buitenboordmotor winterklaar, start hij ook het volgende vaarseizoen weer zonder problemen en voorkom je dure reparaties. U kunt bellen: 0519-242318 voor het maken van een afspraak Mailen kan ook. Wij nemen contact met u op, klik hier.