Grienewei 41 9137 RZ  OOSTERNIJKERK, 0519-242318 of 06-13063520
Home Nieuws Sloepverhuur Sloepen Boten Motoren Trailers Stalling Werkplaats Inbouwopties Accesoires Duiksport Aanbiedingen Cursussen Contact Links Yamaha Mercury
Yamaha buitenboordmotoren   Hoog vermogen en superieure prestaties dankzij de technische innovaties van Yamaha. Yamaha loopt al 50 jaar voorop met technologieën die specifiek zijn ontwikkeld om aan de zware eisen van de watersportwereld te voldoen. De nieuwste motorinnovaties staan, in combinatiemet toonaangevende emissietechnologieën,garant voor onverslaanbare prestaties. Responsiviteit en acceleratie. Souplesse,snelheid, duurzaamheid en zuinigheid.      
Mercury buitenboordmotoren Mercury buitenboordmotoren staan bekend als de sterkste, de snelste, de intelligentste en de meest duurzame outboards wereldwijd. De 4-tact Fourstrokes van Mercury zijn toonaangevend in schone, stille en zuinige werking op het gebied van portable en mid- range buitenboordmotoren. De Verado lijn biedt u het meest betrouwbare en geavanceerde propulsie systeem ter wereld. Optimax motoren, direct fuel injected, zijn eveneens toonaangevend op het gebied van vermogen, brandstof efficiency, betrouw- baarheid en veelzijdigheid.