Grienewei 41 9137 RZ  OOSTERNIJKERK, 0519-242318 of 06-13063520
Home Nieuws Sloepverhuur Sloepen Boten Motoren Trailers Stalling Werkplaats Inbouwopties Accesoires Duiksport Aanbiedingen Cursussen Contact Links
Fourstrokes (4-tact) Het meenemen van het plezier is een groot voordeel van opblaasbare rubberboten en kleine visboten. Mercury biedt o.a. een complete lijn van draagbare FourStroke outboards, welke extreem licht zijn, met een groot aantal modellen waaruit gekozen kan worden. De volledige lijn voorziet in een eenvoudige werking en transporteerbaarheid, met slimme, simpele eigenschappen. Plus de schone, stille, brandstof-efficiente FourStroke prestaties maken deze machines de voor de hand liggende keuze.
Verado Eindelijk, een FourStroke met verstand EN spieren  Boating keuzes waren ooit eens slechts zwart-of-wit: 4-tact motoren betekenden ge-advanceerde technologie en betrouwbaarheid, maar haalden het niet bij de acceleratie van traditionele twee-takters. Mercury, gedreven door een historie van innovatie, stippelde eem strategie uit om een FourStroke motor te fabriceren, die prestaties en betrouwbaarheid zou gaan leveren, met een automobiel-achtige vaar ervaring. Verado, ’s werelds enige supercharged productie buitenboordmotor, voorziet in dat alles en meer. De toekomst van outboards is vandaag al hier.
OptiMax OptiMax provides exactly what you need -- van een beste-in- zijn-klasse brandstof efficiency tot onverslaanbare prestaties en een voorbeeldige corrosie bestendigheid. OptiMax duurzaamheid, betrouwbaarheid en ge-advanceerd Direct Injected systeem geven het een spectaculaire meerwaarde. Niets is beter dan een dagje varen op uw boot, als u weet dat u kunt vertrouwen op de perfecte motor. OptiMax is uitgerust met innovatieve functies die u elke beschibare minuut laten genieten--zoals zijn 2-stadia direct ingespoten brandstofsysteem, ultra-betrouwbare componenten en “slimme electronica”, die u een veilig gevoel geven bij iedere af te leggen afstand.